Chaneli le vernis on kaubamärgi iluriiulitel seisnud alates 1994. aastast. Chaneli veebisaidil on praegu 36 tooni, mis hõlmavad suures valikus hooajalisi värve klassikalisest mustast tugeva roosa, sinise, rohelise ja punaseni. Ja igal iluhuvilisel on kindlasti oma lemmik.

Uue hooaja “the definition of red” kollektsiooni osana on kaks uut le vernis tooni kõrvuti erksa roosa ripsmetušši, rogue baume essentieli põsepuna ja nelja panniga lauvärvipaletiga, mis tõstavad tooni tagasi tähelepanu keskpunkti.

Disain

Läbipaistvas klaaspudelis, mille põhjas on Chaneli kiri ja kaanel on valge lukustuv C-logo, vehib see brändi märke igast küljest, muutes selle pisut luksuseks, mis on oma olemuselt ikkagi Chanel.

Loe rohkem: Proovisime Chaneli uusimat punast le vernis küünelakki

Kohe äratuntava kujuga kuubikulaadne pudel erineb teiste kaubamärkide tavalistest ümmargustest pudelitest, kuid muudab nende hoidmise uskumatult lihtsaks. Ja kui riiulile ritta seada, näevad need kolme või enama komplektina päris armsad välja, sest loomulikult peab meil igaks elujuhtumiks varju olema.

Valem

Chaneli küünelakid on kuulsad oma tugeva pigmendi poolest ja see ei olnud erand. Piisas vaid ühest kihist, et saada ühtlane värvikiht, kuid kaks kihti andsid sellele tõesti selle soliidse tooni. Ja kui kasutate aluslakina valget lakki, annab see sisemise ilu huvides tõuke teistele pealmisele värvidele.

Kusagil punase, roosa ja oranži vahel istudes hindaksime varjundit pigem koralliks kui selle nimekaimuks arbuusiks, kuid armusime selle välimusse koheselt. See on särav, julge ja sobib hästi iga nahatooniga, küünte suuruse või kujuga ning andis meie testijale värvide popi, mida nad nendel igavatel päevadel ihaldasid. Tegelikult said nad värvi kohta nii palju komplimente, et nad ei võta seda niipea maha.

Loe rohkem: Mida osta peaostja sõnul Sephora Londoni poest

See on ka tõsiselt läikiv. Nii palju, bränd ei soovita pealislakki kasutada, väites, et ainult aluslakist ja kahest kihist valitud küünelakist piisab, et säilitada kauakestev kõrgläikiv värv, mille meie testija leidis, et see on tõsi.

Koostisosade täieliku loetelu leiate Chaneli veebisaidilt või karbi tagaküljelt, kuid selle valem on teadaolevalt “viievaba”. See tähendab, et lakk ei sisalda formaldehüüdi, dibutüülftalaati, tolueeni, formaldehüüdvaiku ega kamprit, mis on teadaolevalt vallandavad astmat ja mida paljud loevad mürgiste koostisosadena. Seega on ainult hea, et need sellest valemist on kadunud.

Samuti on lisatud keramiide ​​ja biokeraamikat, mis aitavad tugevdada naturaalset küünt, pikendavad toote kulumisaega ja hoiavad ära laki lõhenemise. Kas me võiksime nõuda palju rohkem?

Rakendus

Nagu kõigi Chanel le vernide puhul, tõmbab ruudukujuline kaas kergesti maha ja paljastab selle all oleva ümara servadega harja käepideme. See muudab selle hoidmise lihtsamaks isegi higiste kätega, nagu meie tester liigagi hästi teab.

Loe rohkem: See looduslik ja jätkusuutlik deodorant on asendanud minu tavapärased pihusti- ja pulgabrändid

Pintsel on õhuke ja pikk, kattes ühe liigutusega poole kuni kolmandiku igast küünest (olenevalt suurusest) ning seda saab hõlpsasti liigutada, et jõuda väikestele aladele ja vooderdada ka küünte otsad.

Mis puudutab lakki, siis see on piisavalt õhuke, et seda oleks lihtne peale kanda, kuid jätab triipudevaba viimistluse, mis meie testija tõeliselt lummas. Me ei viitsinud pealislakiga vaeva näha ja Chanel väidab, et te ei vaja seda tegelikult, kuigi see aitab hoida värvi lõhenemise või kulumise eest. Ja kuna selle küünelaki värv on nii tugev, soovitab bränd kasutada ka alumist kihti, et vältida värvimist.

Esimese kihi kuivamisaeg oli umbes 5-10 minutit ja teise kihi jätsime umbes 20 minutiks, et olla kindel, et see on enne määrdumise ohtu täielikult kuiv. Mida kauemaks jätad, seda parem.

Tulemus

Meie tester on lakki kasutanud umbes ühe nädala ja on saanud värvi kohta tohutult kiidusõnu. Tegelikult, ilma et nad tunduks liiga palju talveilmade vihkaja moodi, on nad kindlad, et vari tõstis nende tuju iga kord, kui nad oma käsi alla vaatasid.

Loe rohkem: 7 parimat vegan küünelakki, mis muudavad teie mani eetilisemaks

Tänu konsistentsile ja torkavale pigmendile on seda uskumatult lihtne peale kanda – isegi neil, kes ei ole oma küünte värvimisega eriti kursis.

Umbes kolme päeva pärast pidime lisama veel ühe karva, et see värske ja läikiv välja näeks, kuid olime üllatunud, et laaste ei näinud. See kulutas meid umbes nädala jagu, enne kui oli vaja eemaldada ja uuesti alustada, nii et me ei saa kulumise pikkuse üle kurta. Kuigi pealislakk venitab seda kindlasti veelgi.Source link

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *