Selle hooaja ülerõivaste stiilikava seadmisel on bomber-jakid kevade kuumim pilet. Alates A-listeri populaarsest Loewe pufferist kuni Zara viirusliku villase disainini – nii lennurada kui ka peatänav on täis klassikalise lennujope kaasaegseid iteratsioone.

Ületades oma sõjalised juured, et saada moekomplekti põhiosaks (nagu trentšmantlid ja püksid), on bomber-jakid nii mitmeaastased kui ka praktilised. Esmakordselt loodi USA armee rõivaameti poolt 1917. aastal ja nende paks nahkdisain oli mõeldud selleks, et hoida piloote soojas esimese maailmasõja ajal vabas õhus kokpittides.

Hiljem Teise maailmasõja ajal hävituslennukite pilootide jaoks ümber kujundatud stiilis kotletid said 1951. aastal Marlon Brando Hollywoodi heakskiidu. Tramm nimega Desire ja James Deen 1955. aastal Põhjuseta mässaja. Kuid lennujakid jõudsid kõrgmoodi alles üheksakümnendate lõpus ja 2000ndatel, kui disainerid, sealhulgas Raf Simons ja Issey Miyake, lisasid oma kollektsioonidesse sõjaväelise stiili.

Nüüd naaseb see igal hooajal ühel või teisel kujul – disainerid Celine’ist ja Burberryst kuni The Frankie Shopi ja Pradani pakuvad klassikalise silueti värskeid ilmeid. Kuigi traditsiooniliselt iseloomustavad seda sitke naha koostis ja isoleeriv karusnahast krae, ulatuvad tänapäevased disainid ülisuurtest või kärbitud lõigetest kuni villase, naha või lõuendi viimistluseni. See klassikaline sportlik siluett püsib alati vastupidavana tänu oma lõputule mitmekülgsusele.

Olenemata sellest, kas see on poeskäiguks teksade peale visatud või õhtul siidiste midikleitidega kihiline, on tee-seda-jakk lõputult kantav – ja sellisena üks parimaid garderoobiinvesteeringuid.

Kuidas me testisime

Alates kärbitud nahast pommitajatest ja ülisuurtest jakkidest kuni võidusõiduhübriidide ja sportlike stiilideni – oleme koondanud selle hooaja kõige ihaldusväärsemad naiste bomberjoped. Arvestades kvaliteeti, esteetilisust ja kulumiskindlust, on valikuvõimalusi eelarve mõlema otsa jaoks, alates investeerimisobjektidest kuni tavapäraste asjadeni.

2023. aasta parimad naiste bomber-jakid on:

  • Parim üldine bomber jope – & Other Stories ülisuur satiinist lennujope: 120 naela, Stories.com
  • Parim oversized bomber jope – Monki tumelilla ülisuur bomber jope: 60 naela, Monki.com
  • Parim teksadest bomberjakk – Hosbjerg jakobe stardijope: £149, Hosbjerg.com
  • Parim soodsa hinnaga bomber jope – Asos Design kunstnahast kärbitud bomberjakk: 45 £, Asos.com
  • Parima disainiga bomber jope – Diisli utiliseerimisjope slub-satiinist: £425, Diesel.comSource link

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *