The Body Shop on tuntud oma eetiliste ja õiglase kaubanduse tavade poolest kogu oma tootevalikus, kasutades säästva päritoluga koostisosi. Anita Roddicki poolt 1976. aastal Brightonis asutatud ettevõte juurutas jätkusuutlikud tavad oma kultuuri palju enne suundumust, mida me nüüd kommertstoodetes sagedamini näeme.

Siiski on uus valdkond, millesse bränd on tegelenud ja milleks on lokkis ja lokkis juuste tekstuurid. The Body Shopi Jamaica musta kastoorõli sari on samm-sammult juuksehooldusrutiin, mis on loodud just seda juuksetekstuuri silmas pidades.

See kasutab õrnaid, veganisõbralikke ja looduslikke koostisosi (vähemalt 93 protsenti). The Body Shopi Jamaica musta kastoorõli sari sisaldab nelja toodet, alates puhastavast palsamist kuni lokkide aktivaatorini, kusjuures õli pärineb otse Jamaicalt. Tootevalikus on kasutatud ka Ghanast pärit Fairtrade’i päritolu sheavõid ning vegan keratiini valku.

Kokku on kogu tootevalik kokku 60 naela, kuid sellel on lisaboonus: kui te pole pärast tootevaliku proovimist rahul, pakub The Body Shop 45-päevane raha tagasi garantii anda teile piisavalt aega otsustamaks, kas tooted teie jaoks sobivad. Mida teil siis kaotada on – kuivad, särisevad lukud?

Kuidas me testisime

Katsetasin kogu Jamaica musta kastoorõli valikut oma paksudel, lokkis, afro-tekstuuriga juustel, mis kuuluks kategooriasse 4c. Andre Walkeri juuksetüüpimise süsteem. See on populaarne skaala, mida kasutatakse juuksetekstuuride paksuse ja keerdsuse tuvastamiseks, kusjuures 4c on selle süsteemi kõige keerduvam ja paksem tekstuur.

Järgisin veebisaidil ja pakendil olevaid juhiseid, veendumaks, et kasutasin neid õigesti ja õiges järjekorras. See algas konditsioneeriva puhastusvahendiga, millele järgnes intensiivne niisutav mask, nahale jäetav palsam ja seejärel lokkide aktiveerija.

Sarjas on juustesse jäetav palsam, puhastav palsam, lokkide aktivaator ja juuksemask

(The Body Shop)Source link

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *